Ο Σάκης Ρουβάς σε μια σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα του!

Βιβή Αγγελάκη

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...

Στο άκουσμα του ονόματός του, ο γυναικείος πληθυσμός υποκλίνεται. Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι και ένας πολύ όμορφος άντρας, ενώ το πάθος του για την υποκριτική τον έχει οδηγήσει πολλές φορές στο να ανέβει το θεατρικό σανίδι αλλά και να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη.

Κι ενώ πολλές φορές έχουμε δει τον Έλληνα τραγουδιστή με τον πατέρα του ή τον αδερφό του, σπανίως τον έχουμε δει με τη μητέρα του.

Στα πρώτα MAD Music Awards της Κύπρου, λοιπόν, που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ, ο Σάκης μας σύστησε τη μητέρα του, χαρίζοντάς μας παράλληλα μια από τις συγκινητικές σκηνές.

Ο Σάκης, εκτός από το βραβείο του Άνδρα Καλλιτέχνη της Χρονιάς, τιμήθηκε για την καλλιτεχνική του καριέρα που συμπλήρωσε 25 χρόνια και με την πορεία του έχει εδραιωθεί ως ο Κορυφαίος Έλληνας Star. Ο star παρέλαβε το τιμητικό βραβείο από τη μητέρα του, Άννα Μαρία Πανάρετου, υποκλινόμενος μπροστά της και το κοινό, τον αποθέωσε!

"Είμαι ευτυχισμένος, συγκινημένος και ευγνώμων! Μαμά και γιος! Συγκίνηση!" σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Οι 10+1 φωτογραφίες που λατρέψαμε από την πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης