Μυστήριο γύρω από ένα νέο χαρακτήρα και μια ακόμη ανάσταση στο Game of Thrones!

Πραγματικά, τι γίνεται πια με αυτή τη σειρά;

Έχουμε πει κι έχουμε ξαναπεί πως τα νέα δε σταματούν να έρχονται για την έκτη σεζόν του Game of Thrones. Η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά αργεί ακόμη να κάνει πρεμιέρα(αργεί υπερβολικά πολύ), όμως οι αποκαλύψεις για τον έκτο κύκλο διαδέχονται η μία την άλλη.

Δες επίσης: Αποκάλυψε κατά λάθος λεπτομέρειες της 6ης σεζόν του GΟΤ: Τι θα συμβεί στην Daenerys;

SPOILER ALERT.

Ο ηθοποιός Ian McShaνe(φωτό παραπάνω) είναι ακόμη μια νέα προσθήκη στο καστ της σειράς και ο ίδιος έκανε μια δήλωση σχετικά με τον πολύ μικρό ρόλο του(θα παίξει σε ένα μόλις επεισόδιο): "Θα φέρω κάποιον πίσω που νομίζατε πως δε θα ξαναβλέπατε ποτέ. Θα το αφήσω απλά σε αυτό", ανέφερε στο Pop Goes the News.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο McShane θα παίξει έναν άνδρα περίπου 50 ετών, ο οποίος είναι πρώην στρατιώτης που βρήκε το νόημα της ζωής μέσα από τη θρησκεία. Όσοι διαβάζουν τα βιβλία, ήδη λένε πως ο ρόλος είναι ο Septon Meribald και το μικρό hint που έδωσε ο ηθοποιός, μάλλον αναφέρεται στην επιστροφή του - ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS - του Κυνηγόσκυλου(The Hound).

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αυτή η φήμη, καθώς λίγο καιρό πριν ο ηθοποιός Rory McCann εθεάθη στο πλατό του Game of Thrones. Και για να κάνουμε και μια μίνι-ανακεφαλαίωση, στην έκτη σεζόν θα δούμε να εμφανίζονται ξανά οι: The Hound, Jon Snow, Shae(η γυναίκα που αγαπούσε ο Tyrion), αλλά και σύμφωνα με φήμες, ο Khal Drogo(τα μάτια μας κάνουν καρδούλες εδώ).

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης