Το πρόσωπο της Victoria Beckham έχει αρχίσει να μας τρομάζει

Oι περίεργες εμφανίσεις της star

Η Victoria Beckham είναι μία ιδιαιτέρως συμπαθής star, αφού πια έχουμε χωνέψει το γάμο της με τον David Beckham-τον David MΑΣ-oπότε ομολογούμε ότι την αγαπάμε για το στιλ και φυσικά τη δουλειά της ως fashion designer. Καλή φωνή δεν είχε ποτέ, αλλά αναμφισβήτητα ήταν αναπόσπαστο κομμάτι των λατρεμένων Spice Girls.

Toν τελευταίο ωστόσο καιρό, έχουμε παρατηρήσει ότι η star, έχει ένα θέμα με το πρόσωπό της. Ειλικρινά δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τι είναι αυτό, αλλά φαίνεται ξαφνικά γερασμένη και αρκετά κουρασμένη. Γερασμένη ως γνωστόν δεν είναι-είναι 41-και κουρασμένη λίγο δύσκολο γιατί έχει μόνο τη δουλειά της και ΜΟΝΟ.

Παρόλα αυτά, η τελευταία της εμφάνιση, μπορεί να ήταν κομψή και αψεγάδιαστη όπως πάντα, μιας και ήταν και από τις λίγες φορές που την είδαμε με χρώμα, μας παραξένεψε όμως αρκετά, καθώς παρατηρήσαμε ότι το πρόσωπό της φαινόταν αποστεωμένο με έντονες ρυτίδες, κάτι που βέβαια δεν είδαμε μόνο εμείς.

Μην είναι όντως κουρασμένη και την έχουμε παρεξηγήσει; Ωστόσο, να πούμε και την αμαρτία μας: Θα θέλαμε πολύ να ΜΗΝ την ξαναδούμε με smokey eyes, αλλά με κάτι λιγότερο έντονο και λίγο κραγιόν τελοσπάντων, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα, ότι το τόσο βαρύ μακιγιάζ στα μάτια, το μόνο που κάνει είναι να επιδεινώνει την κατάσταση.

Victoria τι έχεις πάθει καλή μου;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης