Ο πιτσιρίκος της φωτογραφίας εξελίχθηκε στον πιο εκκεντρικό star του κόσμου: Μαντέψτε

Γωγώ Φούντα

Πριν πολλά πολλά χρόνια ήταν ένα παιδάκι σαν όλα τα άλλα

Διανύουμε μέρες χαράς, αγάπης και φυσικά αλληλεγγύης. Και μιας και όλοι είμαστε σε ένα εορταστικό mood, το οποίο όσο να πεις σου φτιάχνει κάπως τη διάθεση, ακόμα κι αν θα πρέπει να κλειστείς στο γραφείο το λιγότερο 8 ώρες, και να φας στην κίνηση άλλες δύο περίπου, για κάποιο λόγο χαμογελάς και είσαι πιο αισιόδοξος.

Στην ίδια πάνω κάτω διάθεση βρίσκονται και οι αγαπημένοι μας stars oι οποίοι δε σταματούν να ανεβάζουν εορταστικές φωτογραφίες, δείχνοντάς μας πόσο καλά περνούν τις ημέρες των Χριστουγέννων. Eίναι όμως και κάποια... ντοκουμέντα, τα οποία πολλοί θα ήθελαν να αποκρύψουν, αλλά καλώς ή κακώς δημοσιεύονται.

Όπως η συγκεκριμένη φωτογραφία ενός εκ των πιο εκκεντρικών ανθρώπων του πλανήτη ο οποίος είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχει υπάρξει φυσιολογικός άνθρωπος και ακόμα πιο... φυσιολογικό παιδί το οποίο φωτογραφιζόταν στα πόδια του Άγιου Βασίλη και του ζητούσε το δώρο που ήθελε! Μα τι γλυκιά εικόνα ε;

H «έγκυος με τους κοιλιακούς» ξαναχτυπά: Η νέα φωτογραφία που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

O Marilyn Manson είναι! Ο άνθρωπος που δίνει την εντύπωση ότι γεννήθηκε με μπορντό χείλη και πιτσιλωτούς φακούς επαφής. Ίσως είναι και ο star που όσο κι αν προσπαθούσαμε δε θα μπορούσαμε ποτέ να αναγνωρίσουμε.

Η απρόσμενη δήλωση του David για την Victoria Beckham, που μας έκανε να απορήσουμε!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης