Η Anne Hathaway έκανε κάτι που σίγουρα δε θα περιμέναμε ποτέ

Γωγώ Φούντα

Τι το διαφορετικό είχε η φωτογραφία που ανέβασε στα social media;

Μπορεί να είναι γνωστό ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και μπορεί οι φωτογραφίες με την ολοένα και πιο φουσκωμένη της κοιλίτσα να γίνονται ανάρπαστες, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Anne Hathaway μέχρι στιγμής διατηρεί ένα πολύ διακριτικό προφίλ, μιας και προσπαθεί να περνά απαρατήρητη, όσο τουλάχιστον αυτό είναι δυνατό.

Κι όμως, η διάσημη ηθοποιός, έκανε κάτι το οποίο είναι αρκετά εκτός του χαρακτήρα της, μιας και ανέβασε μία φωτογραφία όπου ποζάρει με το μαγιό χαιδεύοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Όπως εγραψε και η ίδια ακριβώς από κάτω, καθώς έκανε το μπάνιο της στη θάλασσα, παρατήρησε ότι την τραβούσαν φωτογραφίες παπαράτσι, οπότε αφού όπως τόνισε, όλος ο κόσμος θα την έβλεπε με μαγιό, είπε να ανεβάσει μία φωτογραφία δική της, στην οποία θα ποζάρει όπως εκείνη θέλει!

Στη συνέχεια ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστη. Εμείς έχουμε να πούμε εκτός του ότι έχει φουσκώσει εντυπωσιακά, ότι είναι και μία από τις πιο φυσιολογικές διάσημες εγκυμονούσες, καθώς άλλες στη θέση της, θα ανέβασαν τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα, την κοιλιά τους, μαζί με μία υποψία στήθους και γλουτών.

Με το καλό λοιπόν.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης