H μυστική θεραπεία αντιγήρανσης του Brad Pitt μόλις αποκαλύφθηκε

Γωγώ Φούντα

Πώς κατάφερε να φαίνεται τόσο νέος;

Το κεντρικό πρόσωπο των Golden Globes, δεν ήταν ο Leonardo Di Caprio, ούτε καν κάποια από τις νέες πρωταγωνίστριες που απειλούν να κλέψουν τη δόξα της Jennifer Lawrence, αλλά ο ένας και μοναδικός Brad Pitt, ο οποίος κατάφερε να κάνει τους πάντες να συζητούν για εκείνον.

Και φυσικά η συζήτηση δεν είχε να κάνει με κάποια ταινία του, ούτε γιατί δε συνοδευόταν από την Angelina αλλά με το νέο του, βελτιωμένο και super... νεανικό του πρόσωπο!

Όχι όχι, ο Βrad δεν έκανε κάποια πλαστική επέμβαση, ούτε botox, ούτε και πούλησε την ψυχή του στο διάολο, αλλά πολύ απλά, και όπως αποκάλυψαν άτομα από το περιβάλλον του, για όλα φταίει η διατροφή του! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο star, εκτός από ειδικές θεραπείες που κάνει στο πρόσωπο, ακολουθεί μία διατροφή πλούσια σε βιταμίνες, η οποία είναι πλούσια σε Ω-3 λιπαρά.

Μάλιστα, τον παρακολουθούν και ειδικοί διατροφολόγοι, ώστε να καταγράφουν την πρόοδό του. Βέβαια εμάς μας φαίνεται ότι έχει κάνει και κάτι περισσότερο από διατροφή, αλλά ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε; Παρεμένει υπέροχος!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης