Chrissy Teigen: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της που προκάλεσε αντιδράσεις

Τι απάντησε το διάσημο μοντέλο;

Μια αποκάλυψη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων έκανε η Chrissy Teigen σε συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό. Η 30χρονη καλλονή, που περιμένει το πρώτο της παιδί και έχει ήδη δηλώσει πως είχε υποβληθεί σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης, εξήγησε πως διάλεξε το φύλο του μωρού που περιμένει.


«Όχι μόνο περιμένω κορίτσι, αλλά διάλεξα να κάνω κορίτσι. Διάλεξα ένα θηλυκό έμβρυο. Είπα στον γιατρό μου “ας επιλέξουμε ένα κορίτσι”» δήλωσε η Teigen και, μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσιοποίηση της δήλωσης, οι αντιδράσεις κατέκλυσαν τον λογαριασμό της στο twitter.


«Και ποια είναι η διαφορά, αφού ήδη έχω (επέμβει στη Φύση και) δημιουργήσει έμβρυα σε συνεργασία με τον γιατρό μου» απάντησε το διάσημο μοντέλο μέσω twitter, μην διστάζοντας να σχολιάσει πως «αυτό που μου είχε δώσει ο Θεός ήταν έτσι κι αλλιώς η αδυναμία να κάνω ένα παιδί, η υπογονιμότητα. (...) Δεν “πετάξαμε” κανένα έμβρυο και σίγουρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι άλλα παιδιά, και των δύο φύλων, στο μέλλον. Αλλά δεν μπορώ να σας εξηγήσω μια τόσο πολύπλοκη διαδικασία. Δεν “δημιουργήσαμε” πάντως ένα κορίτσι. Είχαμε πολλά έμβρυα και απλά διαλέξαμε να βάλουμε πρώτο ένα θηλυκό. Διαβάζοντας τα σχόλιά σας απόψε, καταλαβαίνω ότι μάλλον έκανα λάθος που μοιράστηκα αυτή την πληροφορία. Νόμιζα ότι ο κόσμος θα μπορούσε να καταλάβει καλύτερα μια τόσο πολύπλοκη διαδικασία. Αλλά προφανώς δεν μπορεί. Και αυτό είναι δικό μου λάθος (που το μοιράστηκα)».

Δες ακόμα

Η Δούκισσα Νομικού γράφει: «Γιατί δεν απαντάω στις κακίες δημοσίως»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης