Αυτό πρέπει να το δείτε: Η νέα αγαπημένη του Scott Disick είναι πανομοιότυπη με...

Γωγώ Φούντα

Άραγε η Kourtney τι έχει να πει γι' αυτό;

Mπορεί από τη στιγμή που χώρισε να τον έχουμε δει με αμέτρητες παρτενέρ στο πλευρό του, να γλεντοκοπάει και να πίνει μέχρι θανάτου, αλλά η αλήθεια είναι, ότι ποτέ δε βγήκε στη δημοσιότητα ότι έχει μία σταθερή σύντροφο. Μέχρι σήμερα βέβαια που κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Scott Disick λοιπόν, εδώ και λίγες εβδομάδες, είναι ζευγάρι με το 20χρονο μοντέλο Christine Burke και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να βγαίνουν από εστιατόριο όπου μόλις είχαν γευματίσει. Το περίεργο βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι η νεαρή καλλονή, είναι πανομοιότυπη, με την Kendall Jenner, η οποία είναι αδερφή της πρώην συντρόφου του και μητέρας των τριών παιδιών του, Kourtney Kardashian.

Εκτός βέβαια από την ομοιότητα με την πρώην... κουνιάδα του, αρκετοί εντόπισαν και αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με την ίδια την Kourtney, καθιστώντας σαφές, ότι ο Scott έχει... πολύ συγκεκριμένο γούστο όσον αφορά στις γυναίκες. Πάντως η αλήθεια είναι, ότι όσο περισσότερο κοιτάζουμε τις φωτογραφίες, τόσο περισσότερο δυσκολευόμαστε να εντοπίσουμε κάποια διαφορά με την Kendall.

Απίστευτο!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης