Gisele Bündchen: Η αποκάλυψη για τη ζωή της πριν γίνει supermodel

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε

Η Gisele έχει γράψει τη δική της ιστορία στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, ενώ ήταν και στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Το 35χρονο μοντέλο, του οποίου οι ετήσιες αποδοχές σύμφωνα με το Forbes εκτιμάται πως είναι γύρω στα 44 εκατομμύρια δολλάρια, σε συνέντευξη της στη New York Times, έκανε τη μεγαλύτερη αποκάλυψη για τη ζωή της.

Το καλλίγραμμο μοντέλο με αυτό το σώμα που έχει σήμερα, στην παιδική της ηλικία είχε πέσει θύμα bulling ουκ ολίγες φορές. Ναι, κι όμως συνέβη! «Πριν ακόμη ξεκινήσω να εργάζομαι ως μοντέλο συνήθιζα να πέφτω θύμα bulling, επειδή πάντα ήμουν ψηλή και αδύνατη», ανέφερε η ίδια στην εφημερίδα.

«Όλοι έκαναν πλάκα μαζί μου. Κάθε φορά που πηγαίναμε σε χορό, κανείς δεν ήθελε να χορέψει μαζί μου, επειδή ήμουν το πιο ψηλό κορίτσι στην τάξη. Οι φίλοι της της είχαν δώσει το προσωνύμιο «Olive Oyl» της κοκαλιάρας φίλης του Popeye, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Gisele πάντα ήθελε να γίνει παίκτρια βόλεϊ. Μια μέρα όμως, σε μία σχολική εκδρομή στο Σάο Πάολο, την ανακάλυψε ένας ατζέντης ενός πρακτορείου μοντέλων, καθώς ψώνιζε. Η συνέχεια της είναι γνωστή.

Το σίγουρο είναι ένα, πως όσοι φίλοι της την κορόϊδευαν όταν ήταν μικρή, τώρα σίγουρα έχουν μετανιώσει πικρά.

Wow! Η εγκυμονούσα σταρ με μία εμφάνιση που πολύ μας άρεσε
Δούκισσα Νομικού: Παιχνίδια στην άμμο με τις αγάπες της ζωής της

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης