Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε! Η Lindsay Lohan είναι έγκυος;;

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Πόσο μυστικό να το κρατήσει ακόμα;

Τι κι αν τόσους μήνες το αρνείται; Η στιγμή της αλήθειας έφτασε και η Lindsay Lohan επιβεβεαίωσε, πως έχει αρραβωνιαστεί τον Ρώσο πολυεκατομμυριούχο, Egor Tarabasov.

Η 30χρονη πριν από λίγες ώρες κινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία τον αποκαλούσε αρραβωνιαστικό. Το σημαντικότερο όμως, από όλα δεν είναι αυτό, αλλά η φημολογούμενη εγκυμοσύνη της. Θέλει να μας τρελάνει; Πριν βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για το τι έχει συμβεί, διαβάστε αυτό.

Η 30χρονη ηθοποιός κοινοποίησε ένα βίντεο και μία φωτογραφία από ένα βράδυ, που ο Egor είχε βγει έξω και όπως ισχυρίζεται η ίδια δεν έπεστρεψε σπίτι και πως ήταν έξω με κάποια άλλη κοπέλα.

Μάλιστα, το ίδιο βράδυ του είχε στείλει και μήνυμα, το οποίο έγραφε: «Σ ευχαριστώ που δεν ήρθες σπίτι απόψε. Φαίνεται πως, η δημοσιότητα αλλάζει τον άνθρωπο» και κάπου εκεί κοινοποίησε την φωτογραφία, που τον δείχνει να διασκεδάζει με μία άλλη κοπέλα.

Και τι έκανε η Lindsay Lohan για να τον «εκδικηθεί»; Ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter από μία ταινία, που είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν και έκανε την εγκυμονούσα, αφήνοντας υποννοούμενα, πως ίσως είναι έγκυος.

Τώρα αν είναι πράγματι θα φανεί στην πορεία!

Για δες κι αυτό: Whaaaat?? Απίστευτη αλλαγή! Ο Μέσι έγινε ξανθός

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης