Ουπς! Τι γίνεται εδώ; Επανασύνδεση ακόμη δε χώρισαν;

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Το διάσημο (πρώην) ζευγάρι σε τρυφερά τετ α τετ

Μόλις ένας μήνας πέρασε από τότε που το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα το χωρισμό του, αφού εκείνος έμαθε, πως η σύντροφος του τον απάτησε. Κι ενώ εκείνος μας έδωσε να καταλάβουμε, πως την ξεπέρασε και ξαναφτιάχνει τη ζωή του, ξαφνικά τους βλέπουμε αγκαλιά και μας ανατρέπουν όλα τα δεδομένα.

Ο λόγος για τη Diane Kruger και τον Joshua Jackson, οι οποίοι εθεάθησαν σε τρυφερή στιγμή το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Πιο συγκεκριμένα ο 38χρονος ηθοποιός αποχαιρετούσε τη Diane στα σκαλιά του αεροδρομίου, όταν ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε μία πολύ τρυφερή αγκαλιά.

Και ερχόμαστε εμείς τώρα και σε ρωτάμε. Τι συνέβη τελικά με αυτό το ζευγάρι γιατί πολύ μας έχει μπερδέψει τον τελευταίο καιρό. Καθώς την ξεπροβόδιζε ο Joshua φαινόταν να είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και η τρυφερή αγκαλιά, που αντάλλαξαν μας γέμισαν ερωτηματικά.

Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί και αν το ζευγάρι επανασυνδέθηκε, θα ξέρουμε όμως πολύ σύντομα που θα επιστρέψει η ηθοποιός από το ταξίδι της. Μέχρι τότε κρατάμε, πως ήταν απλά μια φιλική αγκαλιά.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Δες κι αυτό: Η εγκυμονούσα Mila Kunis παραδίδει μαθήματα στυλ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης