OMG! Δες την Rita Ora στην πιο σέξι της εμφάνιση ever

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μα τι πόδια είναι αυτά!

Τη Rita Ora έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε με μία πιο casual εμφάνιση, αφού λίγες είναι οι φορές που θα κάνει κάποια grande έξοδο, ώστε να μας εντυπωσιάσει και με την εμφάνιση της.

Τι συνέβη όμως, όταν η 25χρονη τραγουδίστρια βγηκε χθες βράδυ στους δρόμους της Νέας Υόρκης; Η απάντηση αποτελείται από μόνο 7 γράμματα! Π -Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ... Το γιατί θα το δεις λίγες γραμμές παρακάτω.

Η ξανθιά star, η οποία όπως έχει γίνει γνωστό θα παρουσιάσει το America’s Next Top Model στη θέση της Tyra Banks, έκανε τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη και το αποτέλεσμα ήταν φυσικά ένα. Να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ομολογουμένως έτσι δεν την είχαμε ξαναδεί.

Η Rita φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, ανοιχτή πλάτη, με μία ασημένια λεπτομέρεια στις ραφές και σκίσιμο στο πλάι, από όπου ξεπρόβαλλαν και τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ είχε ισιώσει τα μαλλιά της και είχε τονίσει ιδιάιτερα τα μάτια της.

Τα ψηλοτάκουνα δετά μαύρα πέδιλα με τα οποία συνδύασε το φόρεμα, έκανε τα πόδια της να φαίνονται ακόμη πιο τέλεια, κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Για δες κι αυτό: Και το βραβείο του πιο στυλάτου outfit της εβδομάδας ανήκει δικαιωματικά στην Kendall Jenner

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης