H γευστική μίνι λιχουδιά, πάει σχολείο!

Ερμιόνη Σαρρή

Ώρα για σχολείο! Το κουδούνι χτυπά και όλοι τρέχουν στις τάξεις! Ο εξοπλισμός έτοιμος από τα Jumbo και το σνακ στη θέση του από την Creta Farms…το mini Eν Ελλάδι!

Tα mini Εν Ελλάδι είναι τα μοναδικά στο κόσμο ζουμερά protein meat snacks. Με τρεις υπέροχες γεύσεις: Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου, τρυφερό φιλέτο γαλοπούλας και λαχταριστή πάριζα, έχει κλέψει τις καρδιές των μικρών καθώς είναι πια το αγαπημένο τους σνακ σε κάθε διάλειμμα! Τα mini Eν Ελλάδι προσφέρονται και σε πρακτική συσκευασία με κριτσίνια, που μεταφέρονται και καταναλώνονται εύκολα και γρήγορα από όλους και διατηρούνται έως και 4 ώρες εκτός ψυγείου.

Η μικρή απόλαυση από την Creta Farms είναι το τέλειο σνακ για το σχολείο, καθώς αποτελεί υψηλή πηγή πρωτεΐνης, από μόλις 26 θερμίδες/μερίδα και έχει χαμηλά λιπαρά (Εν Ελλάδι mini κοτόπουλο 30g).

.

Όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες γευστικές δημιουργίες της Creta Farms, έτσι και τα mini εν Ελλάδι παράγονται από εκλεκτά κομμάτια κρέατος και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που απογειώνει τη γεύση τους.

Η επιστροφή στο σχολείο χάρη στα mini Εν Ελλάδι γίνεται απολαυστική!
Αναζητείστε τα στα Jumbo στα ψυγεία mini Εν Ελλάδι, κοντά στα ταμεία, σε μοναδικές jumbo-προσφορές!

Μini γεύση, Grand Διαγωνισμός!

Mπείτε στο https://www.facebook.com/Jumbostores/photos/a.195819790506166.49179.110734069014739/1102578483163621/?type=3&theater

πάρτε μέρος στο διαγωνισμό mini Εν Ελλάδι και κερδίστε δωροεπιταγές Jumbo για τα σχολικά είδη των παιδιών σας!

Καλή σχολική χρονιά!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης