Λάμπει ολόκληρη! Η Olivia Wilde σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πιο όμορφη από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Είναι μία κούκλα!

Μπορεί να μην τη βλέπουμε πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα, μιας και κυοφορεί το δεύτερο παιδάκι της, η Olivia Wilde, όμως αν αποφασίσει να βγει θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες για εκείνη.

Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ και πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, μέχρι τότε όμως μπορείς να την απολαύσεις, κοιτώντας τις φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Colossal», η οποία παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο.

Όχι, δεν πρωταγωνιστεί εκείνη στην ταινία, αλλά ο σύζυγος της Jason Sudeikis, τον οποίο και συνόδεψε, όντας πιο λαμπερή από ποτέ. Η 32χρονη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ μαύρο αέρινο φόρεμα -έχει και μια κοιλίτσα να χωρέσει- με πολύ χαμηλή λαιμόκοψη, που τόνιζε υπέροχα το πλούσιο μπούστο της.

Με τα μακριά της μαλλιά σε χαλαρά waves και το πολύ απλό μακιγιάζ της, έκανε τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν, κυριολεκτικά. Ήταν μία Olivia ποπυ δεν την έχουμε συνηθίσει και ήταν πιο όμορφη και εκθαμβωτική από κάθε άλλη φορά. Η εγκυμοσύνη της πάει τέλεια!

Δες κι άλλες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Δες κι αυτό: Έγκυος και sexy! Ένα μήνα πριν γεννήσει ποζάρει γυμνή και ξεσηκώνει το Instagram

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης