Η επόμενη μέρα: Έξω από το σπίτι των Brangelina γίνεται ο κακός χαμός

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Η αστυνομία έχει περικυκλώσει το σπίτι

Ολόκληρος ο κόσμος από χθες το απόγευμα ασχολείται με ένα και μόνο το θέμα. Το διαζύγιο των Bradgelina έχει γίνει viral και έξω από το σπίτι τους επικρατεί το χάος.

Ο Brad Pitt δήλωσε λυπημένος και ζήτησε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν την όλη κατάσταση και να τους δώσουν τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζονται. Κάτι που φυσικά, δεν συνέβη μιας και πλάκωσε κόσμος έξω από την έπαυλη της οικογένειας Pitt-Jolie.

Το ζευγάρι φυσικά δεν το άφησε έτσι όλο αυτό, αφού η αστυνομία τους Los Angeles έσπευσε να περικυκλώσει το σπίτι και να διώξει όποιον βρέθηκε εκεί, προκειμένου να προστατέψει την οικογένεια. «Είμαστε εδώ για να παράσχουμε επιπλέον προστασία στην οικογένεια και τη γειτονιά», ανέφερε ένας από τους αστυνομικούς στο Radaronline.

«H Angelina θα κάνει πάντα ό,τι είναι καλύτερο και απαραίτητο για να προστατέψει τα παιδιά της», ανέφερε ο μάνατζερ της ηθοποιού Geyer Kosinski. Η 41χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 15 Σεπτεμβρίου και μέσα σε αυτό αναφέρεται πως ζητάει Την νομική και φυσική επιμέλεια και των έξι παιδιών τους.

«Η απόφαση αυτή πάρθηκε για να είναι υγιής αυτή η οικογένεια», ανέφερε η Angelina Jolie.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Δες κι αυτό: Ο έρωτας των Brangelina ή αλλιώς... όταν γυρίσει ο τροχός

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης