O πόλεμος μόλις άρχισε: Οι νέες δηλώσεις του Brad Pitt «ρίχνουν λάδι στη φωτιά»

Γωγώ Φούντα

Και εφόσον οι δύο μεγαλύτεροι stars του πλανήτη αποφάσισαν να χωρίσουν, φυσικά αυτό δε θα γινόταν χωρίς τον απαραίτητο ντόρο! Όχι, η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ συγκινημένοι με όλα όσα συμβαίνουν, μιας και η φήμη των δύο αυτών ανθρώπων, αξίζει ακριβώς αυτόν τον πανικό!

Και αφού η Marion Cotillard ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της-τώρα μένει να την ανακοινώσει και η Angie-έχουμε νέες δηλώσεις του Brad Pitt οι οποίες κάνουν ξεκάθαρο ότι ο star... τα έχει πάρει στο κρανίο!

Ξεχάστε τα δακρύβρεχτα σχόλια περί προστασίας των παιδιών του. «Θα σε πολεμήσω όσο χρειαστεί για τα παιδιά», φέρεται να δηλώνει, προφανώς ως απάντηση στους ισχυρισμούς της Angelina σχετικά με τα προβλήματά του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Από την πλευρά της η Jolie είναι ανένδοτη και κάνει ξεκάθαρο ότι δεν αντέχει άλλο να ζει με το σύζυγό της.

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε και θα είναι μακρύς και ενδιαφέρων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού, ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός οδήγησε την Angie στο να επισπεύσει τις διαδικασίες, γεγονός που φυσικά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί!

Μήπως είναι η εγκυμοσύνη της Marion; Λέμε εμείς τώρα...

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης