Αυτός είναι ο μεγαλύτερος «φόβος» της Kate Middleton για τον πρίγκιπα George

Ερμιόνη Σαρρή

Η βασιλική οικογένεια επέστρεψε από τον Καναδά και τους ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας χάρισαν αυτές τις ημέρες. Βασικά, ο πρίγκιπας George ήταν αυτός που «έκλεψε» την παράσταση με το νάζι και τις γκριμάτσες τους. Αααα ναι, ξεχάσαμε πως η Charlotte έκανε και τα πρώτα της βήματα σε αυτό το ταξίδι.

Επιστρέφουμε όμως και πάλι πίσω στο μικρό George καθώς μόλις αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο μυστικό γύρω από τις εμφανίσεις του. Ο μεγαλύτερος φόβος της Kate Middleton (και μαμάς του) είναι μήπως σχολιάσει κάποιος αρνητικά το ντύσιμό του για αυτό και φροντίζει να του φορά συνεχώς σορτς.

Όλα τα αρσενικά μέλη των βασιλικών οικογενειών φορούσαν ανέκαθεν σορτς στις εμφανίσεις τους και η Kate διστάζει να δοκιμάσει κάτι άλλο πάνω στον George. Προσπαθεί να κρατήσεις τις ισορροπίες για να μη θεωρηθεί… μεσοαστικός.

Όπως αποκάλυψε ο William Hanson (ο πιο γνωστός σύμβουλος για εθιμοτυπικά ζητήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο), οι οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά και ανήκουν στην ανώτερη τάξη τους φορούν μόνο σορτσάκια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης