Η πονηρή κίνηση του John Legend στην Chrissy Teigen δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ένα «χέρι βοηθείας» στη σύζυγο του

Η Chrissy Teigen και ο John Legend είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι του Hollywood και δεν σταματούν λεπτό να μας το υπενθυμίζουν. Όχι μόνο μέσα από τα social media, αλλά και κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός τους τσακώνει σε κοινή έξοδο.

Το ζευγάρι εδώ και έξι μήνες που έχει έρθει στη ζωή η κορούλα του διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο και παραμένει φουλ ερωτευμένο. Και ο John Legend μας το απέδειξε για ακόμη μία φορά στην τελευταία έξοδο με τη σύζυγο του.

Οι δυο τους παρευρέθηκαν σε ένα φιλανθρωπικό event που διοργανώθηκε κατά του καρκίνου και στη συνέχεια δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο του Λονδίνου. Ο John Legend δεν χάνει στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του και η κίνηση του για να τη βοηθήσει να μπει στο εστιατόριο συζητήθηκε πολύ.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον τραγουδιστή να πιάνει απαλά τα οπίσθια της συζύγου του, την ώρα που έμπαιναν στο εστιατόριο. Η φωτογραφία δεν είχε τίποτα το άσεμνο ή απρεπές, αντιθέτως μας έδειξε πόσο προστατευτικός και ερωτευμένος με την Chrissy είναι.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης