Το νυφικό (μαϊμού) της Kate θα φορεθεί πολύ

Λιγότερες από 36 ώρες χρειάστηκαν οι πολυμήχανοι και εργατικοί Κινέζοι για να αντιγράψουν το νυφικό της Δούκισσας του Cambridge, δια χειρός Sarah Burton.

Στην Suzhou -γνωστή και ως πόλη των νυφικών- οι ραπτομηχανές έχουν πάρει φωτιά και πολλές από τις περίπου 1.200 συνολικά βιομηχανίες και βιοτεχνίες κατασκευής νυφικών που βρίσκονται στην παλιά πόλη έχουν ήδη δηλώσει πως επιθυμούν να αντιγράψουν το σχέδιο του νυφικού της Kate Middleton που σχεδιάστηκε από τον οίκο Alexander Mc Queen. Τι και αν το ύφασμα για το νυφικό της Catherine χρειάστηκε μοδίστρες της βασιλικής ακαδημίας και τεχνική ραψίματος με ιστορία που ξεκινάει από τα 1820 για να ραφτούν στο χέρι οι δαντέλες και οι πολύτιμοι λίθοι του; Η Κινέζικη εκδοχή έγινε άμεσα πραγματικότητα με ύφασμα που έμοιαζε με του νυφικού της Kate αλλά κόστιζε μόνο £1 το μέτρο.

Μπορεί η Kate και η σχεδιάστρια του οίκου, Sarah Burton, να άκουσαν εκατοντάδες σχόλια για το νυφικό που φόρεσε η μέλλουσα βασίλισσα, ανάμεσα στα οποία και το ότι επρόκειτο για αντιγραφή εκείνου που φόρεσε η Grace Kelly στον δικό της γάμο αλλά κανένας δεν απογοητεύτηκε από το φόρεμα του πιο λαμπερού γάμου της χρονιάς. Και οι εξπέρ της αντιγραφής δεν θα άφηναν τον χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος ώσπου να φτιάξουν ταχύτατα τη δική τους ρέπλικα.

Το πρώτο ζευγάρι Κινέζων που παντρεύτηκε με ιμιτασιόν βασιλικές τιμές ήταν η Zhao Tingting που φόρεσε το αντίγραφο του νυφικού της Middleton και ο σύζυγός της Wang Jiawang που φόρεσε μια στολή που έμοιαζε με την πορφυρή στολή της Ιρλανδικής φρουράς που διάλεξε ο πρίγκιπας William για τον γάμο του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης