Site αποκλειστικά για κυρίες, από την Zooey Deschanel

Η διάσημη, «εναλλακτική», ηθοποιός και μουσικός δημιούργησε έναν νέο ιστότοπο, αφιερωμένο στις γυναίκες.

Δεν έχει πολλές ώρες που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο και ήδη έχει γίνει θέμα σε πολλά δημοφιλή ενημερωτικά sites, και όχι άδικα.

Η γλυκιά ηθοποιός και μουσικός Zooey Deschanel , σε συνεργασία με την παραγωγό Sophia Rossi και την διάσημη blogger/περσόνα Mcaleer, δημιούργησαν το site HelloGiggles.com, έναν ιστότοπο σε μορφή blog που θα αφορά αποκλειστικά τις γυναίκες.

Όπως, μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά το εισαγωγικό σημείωμα που έχουν γράψει στο site: «Το HelloGiggles.com είναι ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για έξυπνα, ανεξάρτητα και δημιουργικά θηλυκά. Οτιδήποτε φιλοξενείται σε αυτό το site θα είναι φιλικό προς τις κυρίες, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μην ανησυχούν πως μπορεί να πέσουν πάνω στο καθιερωμένο αντρικό περιεχόμενο, που κάνει πολλά site διασκέδασης αντιπαθητικά σε πολλές από εμάς».

To site βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή, με πολύ λίγες αναρτήσεις να έχουν «ανέβει», πρόκειται όμως να λειτουργήσει κανονικά πολύ σύντομα βρίσκοντας, λογικά, μεγάλη ανταπόκριση από το γυναικείο κοινό. Αναμένουμε με αγωνία, λοιπόν, και vive la feminine revolution.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης