Το τρυφερό τετ-α-τετ των δύο stars είναι άραγε η αρχή ενός νέου ειδυλλίου στο Hollywood;

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ένας νέος έρωτας γεννιέται...

Μόνο λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που ο διάσημος ηθοποιός, απαθανατίστηκε σε απογευματινή βόλτα με μία ξανθιά συνοδό –αγνώστων λοιπών στοιχείων- και φυσικά όλοι μιλούσαν για μία νέα σύντροφο.

Τελικά αποδείχθηκε πως η εν λόγω κυρία ήταν απλά φίλη του ηθοποιού και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε το τρυφερό τετ-α-τετ που είχε ο ηθοποιός στο κόκκινο χαλί με συμπρωταγωνίστρια του, μόνο να διαψεύσει τα προηγούμενα γεγονότα θα μπορούσε.

Ο λόγος για τον Ben Affleck και την συμπρωταγωνίστρια του Sienna Miller, οι οποίοι παρευρέθηκαν στη πρεμιέρα της νέας τους ταινίας, «Live by Night» και η εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί, ήταν κάτι παραπάνω από περίεργη. Οι δύο ηθοποιοί είχαν ένα πολύ τρυφερό τετ-α-τετ με την 35χρονη ηθοποιό να «κουρνιάζει» μέσα στο παλτό και στην αγκαλιά του Ben Affleck, όσο έδιναν συνέντευξη στους δημοσιογράφους.

Η Sienna Miller ήταν πολύ όμορφη μέσα στο μεταξωτό ροζ παλ φόρεμα της και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει πάνω της τα φλας των φωτογράφων. Ο Ben Affleck από την άλλη φάνηκε να διασκεδάζει ιδιαίτερα μαζί της και αυτό ήταν εμφανές.

Μήπως τελικά το τρυφερό αυτό τετ-α-τετ οδηγήσει σε ένα νέο ειδύλλιο; Το μέλλον θα δείξει!

Δες περισσότερες φωτογραφίες τους στην παραπάνω gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης