Baby alert: H 43χρονη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Πόση ευτυχία..

Μπορεί σήμερα να γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς και μία μόνο (αγκαλιά) να μας κάνει απίστευτα χαρούμενους, η διάσημη τραγουδίστρια έχει πολλούς λόγους για να το γιορτάζει τη σημερινή μέρα και ένας από αυτούς είναι η γέννηση του παιδιού της.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγος της Christian, είναι αναμφίβολα το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι του κόσμου, αφού σήμερα το πρωί καλωσόρισαν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο λόγος για το πρώην Spice Girl, Geri Horner, η οποία διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της που έγινε μανούλα –σε αρκετά μεγάλη ηλκία- για δεύτερη φορά.

Η 43χρονη Geri δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στι Twitter σήμερα το πρωί τα χαρμόσυνα νέα και όπως ήταν λογικό τα likes, τα σχόλια και οι ευχές γέμισαν το προφίλ της. Η τραγουίστρια έχει ακόμη μία κόρη τη 10χρονη Bluebell από τον πρώτο της γάμο και αυτό είναι το πρώτο της παιδάκι με τον Christian Horner.

«Ο Christian κι εγώ έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε πως το αγοράκι μας γεννήθηκε σήμερα το πρωί και ζυγίζει 3.538 κιλά», έγραψε στην ανάρτηση της η Geri.

Να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας λοιπόν!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης