Η super σέξι τραγουδίστρια έχει πάρει 2-3 κιλάκια παραπάνω και ιδού η νέα της εμφάνιση

Ερμιόνη Σαρρή

Λες να φταίει ο χωρισμός και η «ήττα»;

Κοίταξε να δεις. Όλες μας έχουμε περάσει από τη φάση του χωρισμού και όλες μας έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε την εικόνα του πρώην συντρόφου μας μαζί με μία νέα κοπέλα στο πλευρό του. Άλλες το ρίξαμε στο φαγητό και άλλες στο… χορό. Αυτά συμβαίνουν όχι μόνο σε εμάς τις απλές θνητές αλλά και στις πιο σέξι σταρς του Hollywood. Και τα κορίτσια εκεί του λοφίσκου χωρίζουν, ερωτεύονται, παχαίνουν και αδυνατίζουν, όπως ακριβώς και εμείς.

Δεν ξέρουμε αν η νέα εμφάνιση της Rihanna οφείλεται στον οριστικό της χωρισμό από τον Drake και το νέο του ειδύλλιο με την Jennifer Lopez, αλλά ομολογούμε πως είναι πλέον εμφανές πως εκείνη έχει πάρει 2-3 κιλάκια παραπάνω. Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε την ώρα που έβγαινε από το ιατρείο του οδοντιάτρου της (το outfit μην το σχολιάσεις) και ειδικά στο σημείο των γοφών, ομολογούμε πως υπάρχει μία έντονη διαφορά. Σα να πάχυνε λιγάκι!

Είναι απολύτως λογικό να περνά και εκείνη τη φάση της και να έχει επιτρέψει στον εαυτό της να αφήνεται ελεύθερος μπροστά σε μερικούς πειρασμούς. Η Rihanna άλλωστε είναι από μόνη της είδωλο, οπότε το αν βρίσκεται στα αδύνατα ή τα παχουλά της ποσώς που μας ενδιαφέρει.

Τέλος, πριν από 5 ημέρες περίπου, οι παπαράτσι είχαν πετύχει ξανά την Rihanna σε χαλαρή της βόλτα μαζί με το ανηψάκι της και η παρακάτω φωτογραφία επιβεβαιώνει το γεγονός πως η τραγουδίστρια έχει «πάρει» λίγο στα σημεία των γοφών και γλουτών.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης