Η Britney Spears μιλάει για πρώτη φορά για το τραγικό ατύχημα της ανιψιάς της

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ελπίζουμε να γίνει καλά η 8χρονη..

Εάν υπάρχει μία είδηση που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τραγική και στενάχωρη τις τελευταίες δύο ημέρες, αυτή είναι σίγουρα το ατύχημα της ανιψιάς της Britney Spears, Maddie Aldridge, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση εδώ και δύο ημέρες.

Η 8χρονη Maddie επέβαινε σε αμαξάκι του γκολφ, όταν αυτό για άγνωστη αιτία προσγειώθηκε σε μία λίμνη, με την μικρή να μένει για αρκετά λεπτά κάτω από το νερό. Τα σωστικά συνεργεία μετά από κάποια λεπτά κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και να τηη βγάλουν από το νερό αναίσθητη.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η κατάσταση της μικρής είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη ακόμη και όλοι περιμένουμε με αγωνία για τις εξελίξεις. Η Britney Spears «έσπασε τη σιωπή» της και μίλησε για το ατύχημα της ανιψιάς της, κοινοποιώντας ένα ανάλογο post στο Twitter.

«Έχουμε ανάγκη όλες τις ευχές και τις προσευχές σας για την ανιψιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ η αδερφή της Jamie Lynn έγραψε στο Facebook: «Σας αγαπάμε όλους πάρα πολύ και σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τις προσευχές σας».

Η κατάσταση της μικρής είναι ακόμη κρίσιμη, αλλά όλοι ελπίζουν για το καλύτερο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης