Προσπαθεί να κρυφτεί; Η star έχει νέα σχέση και δεν το παραδέχεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μήπως και εσύ παρατήρησες κάτι στο δάχτυλο της;

Μόλις ενάμισης μήνας έχει περάσει από τότε που η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε πως κέρδισε την κηδεμονία της κόρης της στη μάχη που είχε με τον πρώην σύντροφο της. Στα τέλη του προηγούμενου μήνα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε σε εξωτικές διακοπές με έναν μυστηριώδη κύριο αγνώστων λοιπών στοιχείων και οι φωτογραφίες μόνο φιλικές δεν έδειχναν.

Λίγες ημέρες αργότερα οι διακοπές συνεχίζονται και η star βρίσκεται ακόμη στο St. Barts με την συντροφιά της, η οποία από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε πως είναι κάτι παραπάνω από ένας καλός φίλος. Μήπως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα; Και αν ναι γιιατί κρύβεται;

Η Uma Thurman δείχνει να απολαμβάνει τόσο τις διακοπές, όσο και την παρέα του άγνωστου κυρίου, ο οποίος είναι δίπλα της σε όλες τις φωτογραφίες. Μάλιστα δείχνουν να έχουν κάτι παραπάνω από μία απλή φιλική σχέση, ενώ εμείς κάτι παρατηρήσαμε να φορά στο χέρι της. Μάλλον η 46χρονη ηθοποιός έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Arpad Busson και σύντομα θα ανακοινώσει τα ευχάριστα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης