Wow! Η εμφάνιση της star του Grey’s Anatomy σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννα θα σε εκπλήξει

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Τα λόγια είναι περιττά!

Ένας μήνας συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από τότε που η star του Grey’s Anatomy έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα παραπάνω από άπειρα ευτυχισμένη.

Η γλυκιά ηθοποιός και ο σύζυγός της Matthew Alan πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αυτό οφείλεται στην νεογέννητη κορούλα τους τη Heyden, όπως οι ίδιοι την έχουν ονομάσει. Η σταρ του Grey’s Anatomy μάλιστα εχθές έκανε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση, μετά τον ερχομό του παιδιού της και το αποτέλεσμα αυτής πραγματικά θα σε εκπλήξει.

Η Camilla Luddington είναι πια μία ευτυχισμένη μανούλα, όμως η χθεσινή της εμφάνιση δεν μαρτυρούσε με τίποτα την κούραση που περνάει αυτόν τον καιρό. Η σταρ έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση και ήταν απλά εκθαμβωτική. Φορώντας μία ολόσωμη κατακόκκινη φόρμα και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Και ξέρεις πολύ καλά που εστιάσαμε. Πως γίνεται να έχει τόσο υπέροχο σώμα σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννα; Τι απέγιναν τα κιλά της εγκυμοσύνης, όσα και αν ήταν αυτά; Όπως καταλαβαίνεις απαντήσεις δεν θα πάρουμε, γι’ αυτό και θα σταθούμε στην υπέροχη και μόνο εμφάνιση της. Της αξίζουν συγχαρητήρια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης