Μήπως μας κρύβουν κάτι; Τo διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μήπως μας κρύβουν κάτι; Τo διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα

Ο τραγουδιστής προδόθηκε από μόνος του

Πριν από περίπου δύο μήνες ο διάσημος τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού η σύντροφος του και επίσης τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους. Παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν εκείνοι φαίνεται να μην πτοούνται και να ζουν στο έπακρον αυτό που τους συμβαίνει.

Μάλιστα σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα, το ζευγάρι μάλλον μας κρύβει κάτι και καθόλου δεν μας άρεσε αυτό. Όπως όλα δείχνουν οι δυο τους μάλλον έχουν παντρευτεί κρυφά και κανένας δεν έχει καταλάβει τίποτα. Αυτό όμως μέχρι σήμερα, που ο τραγουδιστής προδόθηκε μόνος του σε συνέντευξη του και αποκάλεσε την τραγουδίστρια «η σύζυγος μου» και αυτό σημαίνει πoλλά.

Ο Liam Payne και η Cheryl Cole μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον, αφού ο τραγουδιστής βρίσκεται σε περιοδεία, προκειμένου να προμοτάρει το νέο του άλμπουμ, όμως σύμφωνα με τα καταλάθος λεγόμενα του Liam το ζευγάρι έχει ενωθεί κρυφά με τα δεσμά του γάμου κι εμείς δεν έχουμε καταλάβει τίποτα.

40617F4300000578 4509888 image a 21 1494919447956

Συγκεκριμένα ο 23χρονος τραγουδιστής ανέφερε αστειευόμενος: «Άφησα τη γυναίκα μου και το παιδί μου στο σπίτι και ήρθα στο In-N-Out Burger». Εντάξει του λείπει σίγουρα η οικογένεια του, αλλά ένα burger του το συγχωρούμε. Επίσης περιμένουμε να δούμε αν και κατά πόσο το ζευγάρι θα παραδεχθεί τις φήμες περί κρυφού γάμου, τώρα που ο Liam προδόθηκε.