Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του supermodel 8 μήνες μετά τη γέννα θα σε αφήσουν άφωνη

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Επέστρεψε κι επίσημα στα καθήκοντα της

Οχτώ μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η 28χρονη καλλονή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με την ίδια και τον σύντροφο της να διανύουν την πιο όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής τους. Ο γιος του supermodel έχει πια μεγαλώσει αρκετά και είναι ένα πολύ όμορφο, γλυκό και χαμογελαστό παιδάκι.

Η star 8 μήνες μετά επέστρεψε και πάλι στη δουλειά της, με την Victoria’s Secret να ανακοινώνει κι επίσημα πλέον την επιστροφή της στο modeling. Το official Instagram account του brand κοινοποίησε βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη επίσημη φωτογράφιση της Candice Swanepoel γράφοντας στη λεζάντα: «She’s back».

Θεωρούμε πως είναι κάτι παραπάνω από περιττό να σου πούμε για το κορμί της, αφού λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της Anaca η φωτογραφία που είχε κοινοποιήσει μας έδειχνε ξεκάθαρα πως το σώμα της δεν υπέστη καμία απολύτως αλλαγή. Είναι αυτό που λέμε σαν να μη γέννησε ποτέ, αφού η νέα μανούλα έχασε σε χρόνο dt τα ελάχιστα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη της.

Το βίντεο που θα δεις παρακάτω και οι φωτογραφίες, εκτός του ότι θα σε αφήσουν άφωνη, είναι η ζωντανή απόδειξη πως η Candice ήταν και είναι κορμάρα.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης