Έγκυος στα 50 της; Η φουσκωμένη κοιλίτσα της σταρ πυροδότησε φήμες περί εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ή μήπως απλά παράφαγε; Btw η εμφάνιση της ήταν απλά άψογη

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε η διάσημη ηθοποιός χώρισε κι επίσημα με τον επί χρόνια σύζυγο της, βάζοντας τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να επανασυνδέονται για χάρη του παιδιού τους. Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ, ενώ αντίθετα εκδόθηκε κι επίσημα το διαζύγιο τους, αφήνοντας τη star ελεύθερη και ωραία.

Και αρκετά ταλαιπωρημένη θα λέγαμε μιας και ο γάμος της με τον πρώην της δεν ήταν και ότι καλύτερο της είχε συμβεί –και φυσικά δεν αναφερόμαστε στο παιδί που απέκτησαν μαζί-. Πριν από δύο εβδομάδες περίπου η 50χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε στο Δυτικό Hollywood με έναν άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων να γευματίζει και σίγουρα δεν ήταν κάτι φιλικό, αφού στις φωτογραφίες οι δυο τους φάνηκαν να είναι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον.

Εχθές η σταρ παρευρέθηκε στον 16ο ετήσιο χορό Chrysalis Butterfly στο Los Angeles και ήταν πραγματικά μία οπτασία μέσα στο ασημί της φόρεμα. Βέβαια η εμφάνιση της πυροδότησε κάποιες φήμες για εγκυμοσύνη, αφού η κοιλίτσα της ήταν κάπως φουσκωμένη. Δεν ξέρουμε αν η Halle Berry είναι πράγματι έγκυος στα 50 της, όμως οι φωτογραφίες έβγαζαν σχεδόν μάτι.

Βέβαια θα μας πεις μπορεί να έχει κάποιο θέμα και να ήταν πρησμένη ή να είχε φάει κάτι πιο πριν που ίσως τη φούσκωσε. Ό,τι και να συμβαίνει πάντως, το σίγουρο είναι ένα: θα μάθουμε πολύ σύντομα αν πρόκειται να γίνει ξανά μανούλα ή αν απλά είχε παραφάει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης