Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την Heidi Klum με σέξι κόκκινο μπικίνι

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μπορούμε στα 44 μας να έχουμε τέτοιο κορμί;

Το St.Tropez –και άλλοι τέτοιου είδους εξωτικοί προορισμοί- το καλοκαίρι γεμίζει από τους celebrities του Hollywood που πηγαίνουν εκεί για να περάσουν όμορφες και ήρεμες διακοπές και η Heidi Klum φυσικά και δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει διαφορετικό προορισμό. Ποιος θα το έκανε άλλωστε;

Το 44χρονο πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με τον 30χρονο σύντροφο του Vito Schnabel και ο φωτογραφικός φακός, φυσικά και δεν θα τους άφηνε στην ησυχία τους. Η Heidi Klum απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε ένα ιδιώτικο yacht στο St. Tropez και ο φακός δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει λεπτό από πάνω της.

Η star φορούσε ένα κόκκινο σούπερ sexy μπικίνι και πραγματικά δεν θέλουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω για την εμφάνιση της. Το μόνο που θέλουμε να ρωτήσουμε είναι το εξής: μπορούμε κι εμείς στα 40+ να έχουμε το κορμί της Heidi Klum; Σταμάτα ό,τι κάνεις λοιπόν, δες τις φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε και θα καταλάβεις για ποιον λόγο το λέμε.

#Ηαπόλυτηθεάτουκαλοκαιριού!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης