Η πρώτη εμφάνιση της star με φουσκωμένη κοιλιά, ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μα πότε πρόλαβε κιόλας να φουσκώσει;

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει καλά καλά από τότε που μάθαμε πως η star είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και κυκλοφορεί ήδη με φουσκωμένη κοιλίτσα. Πρόκειται ομολογουμένως για μία από τις πιο απρόσμενες εγκυμοσύνες στο Hollywood, αφού μόλις πριν από έναν χρόνο έφερε στον κόσμο την κορούλα της, τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της.

Η 33χρονη απαθανατίστηκε στη Νέα Υόρκη, όπου βγήκε για ψώνια στο Barney’s, μετά την επιστροφή από τις διακοπές της στο εξωτικό Saint Tropez. Φορώντας ένα ριγέ off-the shoulder φόρεμα με καφέ πέδιλα και ασορτί συνδυασμένη τσάντα, απόλαυσε τη βόλτα της κι εμείς την ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Nicky Hilton και o James Rothschild διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους με την ενός έτους κόρη τους Lily-Grace και προετοιμάζονται για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, το οποίο όμως είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε το φύλλο του.

Οπότε μέχρι την επόμενη φορά που θα τη δούμε και ίσως μάθουμε σε ποιον μήνα βρίσκεται –και το φύλλο του μωρού- αξίζει να δεις την τελευταία της εμφάνιση και την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης