Έγκυος στο πρώτο της παιδί! Η Chiara Ferragni μόλις ανακοίνωσε στο Instagram την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Και είναι ήδη 5 μηνών

Οι εγκυμοσύνες στην showbiz πάνε κι έρχονται το τελευταίο διάστημα και αυτή τη φορά έφτασαν και στον beauty/fashion τομέα, αφού μία από τις πιο γνωστές fashion bloggers και influencer στον κόσμο σύντομα θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η όμορφη ξανθιά blogger που εμείς εδώ στο Queen λατρεύουμε ιδιαιτέρως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της και τραγουδιστή Fedez.

Ο λόγος για την Chiara Ferragni, η οποία πριν από δύο περίπου ώρες ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της account στο Instagram πως είναι ήδη 5 μηνών έγκυος και πως τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφος της ανυπομονούν να γνωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειας τους. Μπορεί βέβαια να θυμάσαι που σου του είχαμε αναφέρει ξανά, όταν την συναντήσαμε στο Fashion Week του Μιλάνου.

Η Δέσποινα Καμπούρη μέσα από το προσωπικό της blog είχε αναφέρει πως τότε υπήρχαν φήμες για την εγκυμοσύνη της, όμως η ίδια πριν από λίγες ώρες μας το ανακοίνωσε κι επίσημα. Μάλιστα, αν καταλάβαμε σωστά από τα λεγόμενα της στη λεζάντα της φωτογραφίας θα γίνουν γονείς σε ένα γλυκούλικο αγοράκι.



Το πιο όμορφο ωστόσο στη φωτογραφία της ήταν το στέμα που φορούσε με τον τίτλο Mother to be, ενώ ο σύντροφος της φορούσε ένα καπέλο που έγραφε, Daddy. Ανυπομονούμε κι εμείς μαζί της για το μεγάλο γεγονός.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης