Η Irina Shayk μας έδειξε μόλις το αγαπημένο της φαγητό και δεν πάει ο νους σου τι είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ποιος είπε πως τα μοντέλα δεν τρώνε junk food;

Αν έχεις ακούσει ή σου έχουν πει, πως τα μοντέλα δεν τρώνε junk food είναι ένα πολύ μεγάλο ψέμα. Κάνουν κι εκείνες τις ατασθαλίες τους και μάλιστα τις απολαμβάνουν αρκετά, ίσως όσο κι εμείς. Ή τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από τα stories της Irina Shayk στο Instagram account της.

Η Ρωσίδα καλλονή εχθές αργά το απόγευμα βγήκε για φαγητό και μας έδειξε την αδυναμία της. Μπορεί να σου φανεί περίεργο, όμως ναι έφαγε burger. Και πατάτες τηγανιτές!! Όχι, δεν σου κάνουμε καθόλου πλάκα και μπορείς να το δεις και μόνη σου στις παρακάτω φωτογραφίες που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Irina στα stories που ανέβασε είχε βάλει και κάποια emoticons με την φάτσα από ένα γουρουνάκι, προμήνυμα για την συνέχεια της βραδιάς προφανώς. Και μετά εμφανίστηκαν. Πολλές πατάτες τηγανιτές και πολλά burger. Υποθέτουμε πως όλα αυτά δεν τα έφαγε μόνη της, αλλά με κάποια φίλη ή τον σύντροφο της Bradley! Μπορεί λοιπόν το καλλίγραμμο αυτό κορμί να διατηρείται με υγιεινή διατροφή και άσκηση, αλλά που και που μια ατασθαλία την χρειάζεται.

Και η Irina φάνηκε πως το ξέρει καλά αυτό!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης