Η Χριστίνα Μπόμπα πήγε για ψώνια στην Ινδία και δεν πάει ο νους σου τι αγόρασε

Έχει εγκλιματιστεί για τα καλά

Εάν μας διαβάζεις συχνά ή αν έστω ακολουθείς τη Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram, τότε θα ξέρεις πολύ καλά πως εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται με τον μέλλοντα σύζυγο της διακοπές στην Ινδία. Η μελαχρινή καλλονή μας έχει κάνει ξεκάθαρο πως λατρεύει τα ταξίδια, οπότε το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μας δείχνει διάφορα στιγμιότυπα από τους προορισμούς της.

Και αφού είδαμε φωτογραφίες από την Ινδία, την είδαμε να κάνει ποδηλατάδα στην παραλία της Goaa, ήρθε η ώρα να τη δούμε να «σαρώνει» την ινδική αγορά. Ναι, καλά διάβασες, η Χριστίνα Μπόμπα πήγε για ψώνια και μάλλον δεν φαντάζεσαι τι αγόρασε. Όπως θα δεις και μόνη σου στα Instagram stories της κοίταξε διάφορα υφάσματα και στο τέλος δοκίμασε κι ένα ινδικό σάρι.

Αυτό το ρούχο που φοράνε οι γυναίκες στην Ινδία με το μπόλικο ύφασμα και τα μοναδικά σχέδια δοκίμασε η Χριστίνα και τράβηξε κι ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει ακριβώς τον τρόπο που το φοράνε. Και παρά το γεγονός πως είναι αρκετά εντυπωσιακό, έχει μια αρκετά περίπλοκη και δύσκολη διαδικασία για να φορεθεί, όπως έγραψε και η ίδια.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης