Τα πράγματα δυσκολεύουν! Jennifer Aniston και Justin Theroux βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα πράγματα δυσκολεύουν! Jennifer Aniston και Justin Theroux βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό

Δεν θα αντέξουμε κάτι τέτοιο

Τώρα που οι Brangelina αποτελούν πια παρελθόν, τη θέση τους στην καρδιά μας έχει πάρει η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux. Είναι βλέπεις από αυτά τα ζευγάρια που αγαπάμε να βλέπουμε και να μαθαίνουμε νέα τους και μετά την τελευταία είδηση, πως η Jen θα βρεθεί στην ίδια σκηνή με την Angelina Jolie για να δώσει βραβείο στις Χρυσές Σφαίρες, η περιέργεια μας έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Αφήνουμε όμως για λίγο στην άκρη την κορυφαία αυτή συνάντηση και επιστρέφουμε στο ζευγάρι, το οποίο του τελευταίους μήνες στέλνει συνεχώς μηνύματα χωρισμού με την συμπεριφορά του και αλήθεια δεν θα το αντέξουμε καθόλου, εάν συμβεί αυτό. Πρόσφατα είχαμε διαβάσει πως οι δυο τους μένουν το μεγαλύτερο διάστημα χωριστά και γι’ αυτό οφείλονται οι διαφορετικές προτεραιότητες που έχουν ορίσει ως ζευγάρι.

Ο Justin θέλει να ενισχύσει κι άλλο το βιογραφικό του συμμετέχοντας σε παραγωγές και ταινίες, κυνηγώντας ακόμη και τον πιο μικρό ρόλο που θα του δοθεί, ενώ η Jennifer Aniston δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ πλέον για την καριέρα της, οπότε δεν την πειράζει ιδιαίτερα να μην κυνηγά τις διάφορες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ειδικά όταν αυτές βρίσκονται εκτός Νέας Υόρκης.

Όπως καταλαβαίνεις οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν ολοένα και περισσότερο και σύμφωνα με το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Life&Style οι τσακωμοί τους δεν έχουν σταματημό. Ο τίτλος μάλιστα αναφέρει πως έκαναν «μαύρες» διακοπές στις γιορτές, αφού μάλωναν συνεχώς και πραγματικά έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε λίγο. Δεν πιστεύουμε να μας ετοιμάζουν καμία έκπληξη;

Διάβασε ακόμη:
Ορίστε;; Χωρίζουν η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux;

Η μεγαλειώδης συνάντηση που όλοι περιμένουν με αγωνία στις φετινές Χρυσές Σφαίρες