Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη: Η φωτογραφία των διδύμων τους που λατρέψαμε

Πόσο γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία

Εχθές ήταν το πιο μαγικό βράδυ των τελευταίων χρόνων, αφού εκτός από πανσέληνο είχαμε και blue moon και αν είσαι λάτρης αυτών των στοιχείων της φύσης σίγουρα θα απόλαυσες το βράδυ σε κάποιο ρομαντικό μέρος, είτε μόνη, είτε με παρέα. Αν πάλι το παρακολούθησες από το σπίτι χαζεύοντας στα social media, τότε σίγουρα θα είδες και την απίστευτα γλυκιά φωτογραφία της Ρούλας Ρέβη στο Instagram.

Γνωρίζεις φυσικά πως εκείνη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν δύο παιδάκια που υπεραγαπούν και λατρεύουν. Τα διδυμάκια τους Ειρήνη-Χρυσή και Άγγελος που σε λίγους μήνες θα γίνουν τριών ετών εχθές παρακολούθησαν για πρώτη φορά ένα τέτοιο γεγονός και έδειχναν πολύ ενθουσιασμένα.

Η μαμά τους και φωτογράφος ανέβασε στο Instagram account της ένα τρυφερό και γλυκό ενσταντανέ που δείχνει τα μικρά της μπροστά στο τζάμι του σπιτιού τους να κοιτούν τον ουρανό και να δείχνουν προς τα επάνω. Σίγουρα θα είχαν πολλές απορίες για το τι είναι όλα αυτά που βλέπουν, όμως αυτή η όμορφη φωτογραφία θα μείνει στη μνήμη μας για πολύ καιρό.

«Μερικές φορές αυτό που χρειάζεσαι είναι να σταματήσεις να σκέφτεσαι και απλά να κοιτάς το φεγγάρι», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της και σχόλια και likes έπεσαν βροχή.

Δες την φωτογραφία του στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Το αινιγματικό post της Χριστίνας Μπόμπα θα σε προβληματίσει

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης