Αυτό πόνεσε: Η πτώση της Kate Upton από τον βράχο, είναι κάτι που δεν θα θέλαμε να μας συμβεί

Αυτή η φωτογράφιση θα της μείνει αξέχαστη

Η Kate Upton παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να κάνει πολλές φωτογραφίσεις για περιοδικά, μα στη μνήμη μας θα μείνουν για πάντα χαραγμένες οι φωτογραφίσεις της στο Sports Illustrated. Βλέπεις η 25χρονη -και πλέον παντρεμένη- καλλονή έχει αφήσει πολλά βράδια άυπνα τα αρσενικά αυτού του σύμπαντος με τις γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίσεις της και όταν βλέπουμε τις καμπύλες της καταλαβαίνουμε πολύ καλά τον λόγο.

Αυτό ακριβώς ευελπιστούσε να κάνει και αυτήν την φορά, όμως η ημίγυμνη φωτογράφιση της κατέληξε σε γυμνό ατύχημα. Τι εννοούμε θα σου πούμε αμέσως. Το team της Kate Upton είχε την φαεινή ιδέα να κάνει τις λήψεις επάνω σε ένα βράχο, στη μακρινή Aruba, όπου και πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση. Όμως όπως αποδείχθηκε αυτή δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα, αφού ένα μεγάλο κύμα χτύπησε τον βράχο και παρέσυρε την Kate μέσα στο νερό.



Η πτώση της αυτή σίγουρα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί και σίγουρα πρέπει να πόνεσε αρκετά. Η ίδια μάλιστα ανέφερε: «Είδα το κύμα να έρχεται, αλλά από την δική μου οπτική γωνία δεν φαινόταν και τόσο μεγάλο. Ωστόσο μάλλον χτύπησε τον βράχο την κατάλληλη στιγμή. Και η φούστα μου, επειδή βράχηκε όλο αυτό το τούλι έγινε αρκετά βαριά και με τράβηξε κάτω».

Το βάρος της φούστας μάλιστα έκανε και την έξοδο της από το νερό δύσκολη, αφού δεν μπορούσε να σηκωθεί και να περπατήσει προς τα έξω. Τελικά το team της, τη βοήθησε να σηκωθεί και να φτάσει και πάλι στην παραλία ασφαλής. Η αντίδραση όλων πάντως και της ίδιας της Kate, ήταν ατελείωτο γέλιο.

Ευτυχώς που δεν συνέβη τίποτα χειρότερο και δεν χτύπησε. Η 25χρονη μάλιστα εχθές ανέβασε στο Instagram account της και μία sexy φωτογραφία που φυσικά σάρωσε στα likes.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Jennifer Aniston: Χθες χώρισε, σήμερα κυκλοφορεί κάπως έτσι!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης