100.000 ευρώ αποζημίωση στη Sienna Miller

H Sienna Miller θα πάρει τη βαρβάτη αποζημίωση των 100.000ευρώ σε μια διαμάχη που κέρδισε εναντίον γνωστής εφημερίδας. 

Το ποσό αυτό θα δοθεί στη Miller από την εφημερίδα "News Of The World", η οποία καταδικάστηκε με την κατηγορία της υποκλοπής των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων της γνωστής ηθοποιού. H Miller είχε καταγγείλει την εκδοτική εταιρεία προκειμένου να σταματήσει τις παράνομες δράσεις της.

Ο δικηγόρος της μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: "Λέω ξεκάθαρα ότι η κ. Miller δικαιώθηκε από το δικαστήριο για παράνομη χρήση ιδιωτικών πληροφοριών, για δημοσιεύσεις άρθρων που προήλθαν από χακάρισμα των τηλεφώνων της και για προσβολή προσωπικότητας τους τελευταίους 12 μήνες. Η ανησυχία της δεν είναι πόσα λεφτά θα πάρει ως αποζημίωση, αλλά το να διερευνηθεί σε βάθος ο τρόπος με τον οποίο η εκδοτική εταιρεία απέκτησε πρόσβαση στην ιδιωτική της ζωή", συμπληρώνει.

Την ίδια οδό έχουν διαλέξει και περίπου 20 άλλοι διάσημοι, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων από την εφημερίδα!

Η απόφαση δικαίωσε τη Miller, που μπορεί πλέον να ζει μακριά από το γόη Jude Law, φαίνεται όμως πως η τύχη συνεχίζει να είναι με το μέρος της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης