Tην προσοχή σου! Ο Leonardo DiCaprio εμφανίστηκε μόλις με νέα σύντροφο και δε θα πιστεύεις ποια

Πατουχέα Μαριάννα

Φυσικά είναι πανέμορφη

Πάνω που είχε αρχίσει να εδραιώνεται στη λίστα με τους πιο ποθητούς εργένηδες του Hollywood, ο Leonardo Di Caprio ήρθε να μας διαψεύσει. Το μεσημέρι της Τετάρτης εθεάθη στο πλάι 20χρονου μοντέλου να περπατάει –αγκαζέ παρακαλώ- και απ’ ότι φαίνεται.. μάλλον δεν είναι η μικρή του ανιψιά.

Ο λόγος για την Αργεντινή Camila Morrone, θετή κόρη του Al Pacino, που φημολογείται ότι βγαίνει με τον διάσημο ηθοποιό από τις αρχές του χρόνου.

Ο 43χρονος ηθοποιός, εμφανώς ανανεωμένος, πήρε το πρωινό του πολύ απλά ντυμένος επιλέγοντας ένα jean κάτω από λευκό t-shirt και μπλε αθλητική ζακέτα. Εξίσου απλή ήταν και η συνοδός του με ένα loose fit παντελόνι, ένα λευκό t-shirt και ένα cowboy καπέλο. Ο Leo –αχ, ο Leo- προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου, την κουκούλα της ζακέτας του και ένα καπέλο του baseball.

Το γεγονός ότι ο DiCaprio προσέχει πολύ τις εμφανίσεις που κάνει και αποφεύγει να δημοσιεύει την προσωπική του ζωή, γεννά υποψίες για μια πιο.. σοβαρή σχέση μεταξύ τους.

Σας θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Leo έχει εντοπιστεί με γυναίκες όπως η Nina Agdal, η Blake Lively, η Rihanna, η Gisele Bündchen και η Bar Refaeli. Μια και μια όλες τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης