H δήλωση που θα βγάλει την Khloe Kardashian εκτός εαυτού

Πατουχέα Μαριάννα

Η ερωμένη του Tristan Thompson μιλάει πολύ... δυστυχώς!

Μη μου πεις ότι ξέχασες κιόλας το σκάνδαλο μεγατόνων του Hollywood που ακούει στο όνομα «απατημένη εγκυμονούσα Khloe Κardashian»!

Και ενώ η κακομοίρα η Khloe προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που περνάει τις τελευταίες ώρες, η πέτρα του σκανδάλου Marie κάνει δηλώσεις που ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που φαίνεται να οδήγησε τον Tristan Thompson στα μονοπάτια της απιστίας δηλώνει πως όχι μόνο δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της Khloe αλλά πίστευε ότι η σχέση της με τον Tristan ήταν κάπως.. χαλαρή. Επιπλέον, πηγές αναφέρουν ότι η ίδια η Marie, που είναι και αυτή μητέρα, δε θα ήθελε ποτέ να μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι – πόσο μάλλον αν αυτό ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Τα ντοκουμέντα βέβαια λένε άλλα..

Σε αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ο Tristan να κάθεται σε καναπέ ξενοδοχείου αγκαλιά με δύο γυναίκες, μια εκ των οποίων η Marie την οποία φιλάει και κρατάει με πάθος.

Και μπορεί το βίντεο που «καίει» τον μέλλοντα μπαμπά να τραβήχτηκε τον Οκτώβριο, η αγαπημένη μας Khloe, όμως, ήταν τότε τριών μηνών έγκυος και η οικογένεια Kardashian δεν προβλέπεται να του συγχωρέσει κάτι τέτοιο..

Δείτε ακόμα:

Σκάνδαλο μεγατόνων: Ο σύντροφος της Khloe Kardashian πιάνεται επ’ αυτοφώρω να την απατάει

Η Kim και η Kourtney προσπαθούν να τραβήξουν τα βλέμματα από το σκάνδαλο Khloe – Tristan (photos)

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης