Αυτή είναι η νέα σύντροφος του πολυεκατομμυριούχου star και έκαναν το ντεμπούτο τους στο Met Gala

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Εμείς μάλλον θα προτιμήσουμε την προηγούμενη

Το φετινό Met Gala ήταν γεμάτο εκπλήξεις, αλλά και όμορφες και γλυκές στιγμές. Μπορεί το facetiming της Kim Kardashian να έκλεψε την παράσταση και η Gigi Hadid με τη Selena Gomez να μας απέδειξαν πως τελικά είναι πολύ καλές φίλες, όμως έγινε και μία παρουσίαση ζευγαριού, καινούργιου ζευγαριού, που σίγουρα δεν πρόσεξες.

Ο δισεκατομμυριούχος star συνόδεψε τη νέα του σύντροφο στο Met αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι που δεν σταμάτησαν λεπτό να τους φωτογραφίζουν και αυτή ήταν και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, έναν περίπου μήνα από την γνωριμία τους. Πριν σου τους αποκαλύψουμε να ξεκαθαρίσουμε πως εμείς προτιμούμε σίγουρα την πρώην του, θεωρούμε πως ταίριαζαν περισσότερο.

Ο Elon Musk λοιπόν, μπορεί να χώρισε με την Amber Heard και μετά την επανασύνδεση τους, όμως δεν άργησε πολύ να βρει την αντικαταστάτρια της. Το όνομα αυτής Grimes (Claire Elise Boucher το κανονικό της) και σίγουρα πολύ διαφορετική –σε εμφάνιση τουλάχιστον- από αυτό που μας είχε συνηθίσει έως τώρα ο star. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως μάγεψε τον επιχειρηματία με αυτήν την τόσο ιδιαίτερη εμφάνιση της και εκείνος καθόλου δεν νοιάστηκε για τα 16 χρόνια που τους χωρίζουν.





Μπορεί να μην δείχνουν ιδιαίτερα ταιριαστοί, ωστόσο φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι οι δυο τους. Εάν όλο αυτό θα κρατήσει θα φανεί στην πορεία. Παρεμπιπτόντως, η Amber τι γνώμη να έχει για όλο αυτό;



Διάβασε ακόμη:

Νέο οικογενειακό δράμα συγκλονίζει την Angelina Jolie και τον Brad Pitt

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης