"Λιώσαμε" με την αφιέρωση της Αθηνάς Οικονομάκου στον γιο της

Πόσο γλυκιά και τρυφερή μαμά

Μπορεί να έχουν περάσει δυόμιση μήνες από τότε που η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο τον γιο της, είναι όμως βέβαιο –και μας το αποδεικνύει συχνά- πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Ο μικρός Μάξιμος έχει ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και είναι πολύ όμορφο όταν την βλέπουμε με τον γιο της, ακόμη και αν δεν μας έχει δείξει το προσωπάκι του.

Σήμερα στο Instagram account της ανέβασε ένα στιγμιότυπο στα stories με τον γιο της, με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, το οποίο πραγματικά μας συγκίνησε και μας απέδειξε πως είναι μία γλυκύτατη μαμά. Στην εν λόγω φωτογραφία κρατούσε ένα αρκουδάκι του γιου της, ενώ στο background φαινόταν εκείνος που κουνούσε τα ποδαράκια του πάνω κάτω με χαρά.

«Καμία λέξη δεν μπορεί πραγματικά να περιγράψει το πόσο πολύ σε αγαπάω #myboy #babyMaximos», έγραφε στην φωτογραφία της και πραγματικά μας έκανε να συγκινηθούμε. Η αγάπη μιας μαμάς είναι πάντα τεράστια για το παιδί της και η Αθηνά Οικονομάκου δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες μαμάδες.

Εάν δεν είδες ακόμη την φωτογραφία της, δες τη στην παρακάτω gallery.

Διάβασε και αυτό:

Αθηνά Οικονομάκου-Ισμήνη Νταφοπούλου: Ποζάρουν μαζί και ρίχνουν το Ιnstagram

Το σώμα της Αθηνάς Οικονομάκου δεν «παίζεται» 2,5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης