Η Kylie Jenner διδάσκει ήθος στο Instagram με την σπόντα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ποιος πείραξε την reality star;

Σε μία κάποια «έξαλλη» κατάσταση φάνηκε να βρέθηκε η Kylie Jenner, η οποία αποφάσισε να λύσει τις διαφορές με τους haters της μέσα από τα stories της στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία, με την οποία δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και με ποια αφορμή η reality star ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία, όμως ήταν πάρα πολύ σωστή η τοποθέτηση της.

Παρατηρήσαμε ωστόσο πως η νεαρή Jenner διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της μικρής Stormi στις οποίες φαινόταν το προσωπάκι της και αυτό ενδεχομένως να έγινε μετά από κακόβουλα σχόλια για την υπερβολική έκθεση της μικρής στα social media. Κάπως προσωπικά το πήρε λοιπόν η Kylie όλο αυτό και αφού κατέβασε όλες τις φωτογραφίες της μικρής ανέβασε μία άλλη στα stories της και αυτή όλο νόημα.

«Ζεις μόνο μια φορά. Γι’ αυτό σιγουρέψου πως δεν ξοδεύεις 15 ώρες στο internet κάθε μέρα ψάχνοντας απεγνωσμένα επιβεβαίωση από αγνώστους». Και εδώ κάπου σηκωνόμαστε και χειροκροτούμε την 20χρονη γι’ αυτό που ανέβασε, γιατί είναι ίσως ό,τι πιο σωστό έχει «πει» μέχρι σήμερα.

«Κ» for Kylie!

Δες την φωτογραφία της παρακάτω στη gallery.

Διάβασε και αυτό:

Η Βίκυ Καγιά μας δείχνει τον γιο της για πρώτη φορά, μετά την γέννηση του

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης