Θυμάστε την Δάφνη από τα «Μυστικά της Εδέμ»;

Θυμάστε την Δάφνη από τα «Μυστικά της Εδέμ»;

Δείτε με τι ασχολείται σήμερα

Την Γεωργία Γεωργόνη τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega «Τα μυστικά της Εδέμ», όπου και ερμήνευσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκείνον της Δάφνης.

Η Γεωργία Γεωργόνη, σήμερα δεν ασχολείται με την υποκριτική αλλά με την διδασκαλία yoga. Η ισορροπία, η ζωντάνια και η ευδαιμονία που της χαρίζει η ενασχόλησή της με yoga την οδήγησε να θέλει να μοιραστεί αυτή τη γνώση και με άλλους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας espresso, το 2012 η Γεωργία αποφάσισε να παρακολουθήσει εκπαίδευση για δασκάλους Hatha Yoga στο Athens Yoga studio με τη Maja Zilih. Η εκπαίδευσή της εμπλουτίστηκε με τα σεμινάρια ανατομίας και yoga therapy του Martin Kirk. Συνέχισε την εκπαίδευσή της με τους κορυφαίους του είδους παγκοσμίως.

Πλέον είναι πιστοποιημένη δασκάλα yoga, ενώ η αγάπη για γνώση την έκανε να παρακολουθήσει εκπαίδευση και thai massage, αλλά και να πάρει δίπλωμα β΄ βαθμού στο reiki.

20170827 113057

Η Γεωργία Γεωργόνη μίλησε για την νέα της επαγγελματική ενασχόληση στην εφημερίδα και είπε: «Οι περισσότεροι δείχνουν να μη συνδέουν την παρουσία μου στην τηλεόραση και την παρουσία μου σε μια τάξη yoga. Ίσως κάπου- κάπου κάτι να τους θυμίζει η φωνή μου. Τότε μπορεί να μου πουν διστακτικά ότι τους θυμίζω κάποια ηθοποιό. Το ενδιαφέρον και όμορφο από όλο αυτό είναι ότι οι άνθρωποι που συναντώ με νιώθουν οικεία, γιατί κάτι τους θυμίζω, χωρίς όμως να με ταυτίζουν με τον ρόλο της Δάφνης. Βέβαια, όταν η σειρά παίζεται σε επανάληψη, όπως αυτή την εποχή, το παραπάνω φαινόμενο παρατηρείται σε μεγαλύτερη συχνότητα»