Η Meghan Markle ανακοίνωσε τον γάμο της στον make-up artist της με τον πιο αστείο τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Έξυπνη κίνηση από την Δούκισσα του Sussex

Έχει περάσει περίπου ενάμισης μήνας από τότε που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor. Και ακόμη μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα πάντα υπάρχει κάτι που θα μας απασχολήσει από εκείνη την ημέρα.

Η ζωή των Royals είναι αρκετά πλούσια και ευτυχώς υπάρχει πάντα κάτι πικάντικο –ή και μη- για να σχολιάσουμε. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σου αποκαλύψουμε τον αστείο και έξυπνο τρόπο με τον οποίο η Meghan Markle ανακοίνωσε στον make-up artist της, ότι εκείνη και ο Harry παντρεύεται.

Διάβασε ακόμη: Αυτό το ήξερες; Υπάρχει ένα φαγητό που η βασιλική οικογένεια απαγορεύεται ρητά να καταναλώσει

Ο Daniel Martin (aka make-up artist) βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Good Morning America και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε –και αποκάλυψε- τον τρόπο με τον οποίο η Meghan του αποκάλυψε πως πρόκειται να παντρευτεί. Η ανακοίνωση έγινε μέσω μηνυμάτων και η Δούκισσα του Sussex έγραψε χαρακτηριστικά:

«Hey! Τι κάνεις στις 19 Μαΐου», προσθέτοντας και τα emoji νύφης και γαμπρού, με τον Daniel να απαντά: «Οκ, ναι ό,τι θέλεις είμαι εδώ». Όσον αφορά στο make-up look που της έφτιαξε, ο ίδιος είπε, πως δεν είχε έντονα μάτια, ούτε έντονα χείλη, δεν ήταν καν ένα trendy make-up. Όλα είχαν να κάνουν με εκείνη και με το πώς θα ένιωθε εκείνη πιο άνετα.

Διάβασε ακόμη: Η πιο χαλαρή εμφάνιση της Meghan μετά το γάμο: Με καπέλο παραλίας και ιδιαίτερη παρέα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης