To σοβαρό πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε αγαπημένο μας μέλος από τη βρετανική βασιλική οικογένεια

Πατούλια Κατερίνα

Η αγαπημένη μας από την βασιλική οικογένεια υπήρξε αποκαλυπτική

Σε μια κίνηση που δεν περιμέναμε, η αγαπημένη μας πριγκίπισσα και μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και έχει σχεδόν ξεπεράσει, δίνοντας έμπνευση σε άτομα που έχουν την ίδια κατάσταση υγείας.

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Ευγενία, που ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη το φθινόπωρο και η οποία από το λογαριασμό της στο Instagram- ναι, δεν είναι υποχρεωμένη να απέχει όπως η Kate Middleton ή η Meghan Markle – μας έδειξε τις ακτινογραφίες της και το πρόβλημα σκολίωσης που την παίδευσε πολλά χρόνια τώρα.

Διάβασε ακόμα: Οι Beckhams έκλεισαν 19 χρόνια παντρεμένοι, και θυμήθηκαμε τον άκρως... κακόγουστο γάμο τους

Η πριγκίπισσα και κόρη της Sarah Ferguson μας έδειξε το ιατρικό της ιστορικό και συγκίνησε μιλώντας για το πώς το πρόβλημα υγείας αυτό, επηρέασε την εμφάνιση και τη ζωή της:

«Είμαι υπερήφανη που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τις ακτινογραφίες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς που με έκαναν καλύτερα και είμαι η ζωντανή απόδειξη για όλα εκείνα τα νέα παιδιά που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα, ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Έχω περάσει τα ίδια και θα τους βοηθήσω όσο μπορώ».



Η Ευγενία θα παντρευτεί στο παρεκκλήσι του St. George’s στο κάστρο του Windsor που παντρεύτηκε και ο πρίγκιπας Harry.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης