Η νέα εξέλιξη στη σχέση της Meghan Markle με τον μπαμπά της, δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Και ίσως να μην πηγαίνει καν το μυαλό σου

Έχουν περάσει κάποια 24ωρα από την ημέρα που διαβάσαμε το πόσο έξαλλο είναι το Παλάτι με τον Thomas Markle και την συμπεριφορά του, αλλά και το ότι έχει να μιλήσει με την κόρη του Meghan από τότε που βγήκε κι έδωσε εκείνη την συνέντευξη στο Good Morning Britain, όπου αποκάλυπτε συζητήσεις ιδιωτικές με τον πρίγκιπα Harry. Αυτό ήταν ίσως και το μεγαλύτερο φάουλ που έκανε και μέχρι τώρα έχει ως αποτέλεσμα το να μην μιλάει με την ίδια του την κόρη.

Οι εξελίξεις μάλιστα ανάμεσα τους, είναι τέτοιες που ούτε μπορείς να τις φανταστείς. Εκτός του ότι έχουν να μιλήσουν καιρό, ο πατέρας παραπονέθηκε, που στην Παγκόσμια μέρα του Πατέρα δεν έλαβε όχι τηλέφωνο, αλλά ούτε μια ευχετήρια κάρτα από την κόρη του. Σκληρό δε λέμε, αλλά κι εκείνος δεν φέρθηκε όπως ακριβώς έπρεπε.

Δες και αυτό: Αυτό το πολύ προσωπικό στοιχείο που άλλαξε η Meghan Markle μας τρόμαξε!

Τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η Meghan, που βρίσκεται σε αυτήν την δύσκολη θέση, ενδέχεται να διακόψει κάθε είδους σχέση με τον πατέρα της, προκειμένου να γλιτώσει από μελλοντικές παρόμοιες καταστάσεις. Δεν ξέρουμε κατά πόσο όλο αυτό έχει βάση βέβαια, το σίγουρο είναι πως ο Thomas δεν θα το αντέξει, αν σκεφτείς μάλιστα το πόση αδυναμία έχει στην κόρη του.

Εσύ τι πιστεύεις; Η Meghan θα το τραβήξει τόσο πολύ το σχοινί ή θα προσπαθήσει να τον προσεγγίσει και να φτιάξει την μεταξύ τους τεταμένη –αν μη τι άλλο- σχέση;

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle-Kate Middleton:Η κόντρα τους μεγαλώνει και η Βασίλισσα διάλεξε ήδη πλευρά

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης