Βάσω Λασκαράκη: Μαυρισμένη και χωρίς ίχνος make-up στο Instagram

Απλά υπέροχη

Έχεις σίγουρα καταλάβει από πολλά κείμενα σε τούτο εδώ το site, πως το καλοκαίρι ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η top αγαπημένη μας εποχή. Ήλιος, θάλασσα, διακοπές, ξεκούραση, ανεμελιά και άλλες τόσες λέξεις ακόμη που μας έρχονται στο μυαλό, όταν σκεφτόμαστε το καλοκαίρι. Μα η πιο σημαντική από όλες είναι το μαύρισμα και το γεγονός πως μπορείς να κυκλοφορείς όπως ακριβώς θέλεις, χωρίς να σε ενδιαφέρει τίποτα.

Και όταν λέμε όπως ακριβώς θέλεις, εννοούμε άβαφη, ατημέλητη και άνετη –και μαυρισμένη- όπως ακριβώς και η Βάσω Λασκαράκη, που βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Όπως ήδη γνωρίζεις η ηθοποιός σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του σεφ, Λευτέρη Σουλτάτου και είναι καλύτερα από ποτέ.

Δες και αυτό: #Vacations: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της Βάσως Λασκαράκη

Το Instagram account της μας έχει ταξιδέψει τόσο εντός Ελλάδος, όσο και στο εξωτερικό φέτος το καλοκαίρι, όμως εμείς θέλουμε να εστιάσουμε λίγο στην τελευταία ανάρτηση της. Η ηθοποιός συνεχίζει τις διακοπές της –σύμφωνα με την φωτό αυτή τη στιγμή η στάση της είναι στη Μύκονο- και μπορούμε να πούμε, πως τη βρίσκουμε τρομερά ανανεωμένη, εκτός από μαυρισμένη.

Η Βάσω Λασκαράκη, ανέβασε στο Instagram account της, μία φωτογραφία, στην οποία εκτός του ότι έχει πάρει ένα υπέροχο χρώμα, είναι τελείως αμακιγιάριστη και μας δείχνει, τη φυσική ομορφιά και τις μοναδικές φακίδες της.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: H Βάσω Λασκαράκη ζει τον απόλυτο έρωτα και μόλις μας το έδειξε στο Instagram

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης