Η Gwyneth Paltrow μας δείχνει τα παιδιά της σε μία πολύ σπάνια φωτογραφία τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Είναι απίστευτο το πόσο έχουν μεγαλώσει

Η Gwyneth Paltrow είναι μία από τις καλύτερες μαμάδες του Hollywood που ξέρουμε και την λατρεύουμε ιδιαίτερα όταν περνάει χρόνο με τα παιδιά της. Μία πολύ χαμηλών τόνων γυναίκα και μία πολύ χαμηλών τόνων μαμά, που προσπαθεί να κρατά τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από τα παιδιά της.

Και μέχρι στιγμής όλα αυτά τα χρόνια, το έχει καταφέρει άψογα, αφού είναι ελάχιστες οι φορές που βλέπουμε τα παιδιά της σε φωτογραφίες, είτε στα social media, είτε στο διαδίκτυο γενικά. Όπως καταλαβαίνεις νιώσαμε μία ιδιαίτερη χαρά, όταν είδαμε στο Instagram account της ηθοποιού την 14χρονη Apple και τον 12χρονο Moses να ποζάρουν στον φακό της μαμάς τους.

Τα δύο παιδιά έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ και φυσικά δεν εννοούμε μόνο ηλικιακά. Η Apple και ο Moses ποζάρουν στον κήπο του σπιτιού τους και κατά κάποιο τρόπο αποχαιρετούν το καλοκαίρι. «No summer don’t go», έγραψε η 45χρονη ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Αν πάντως είχες κάποια απορία, σχετικά με το που μοιάζουν τα δύο παιδιά, η εν λόγω φωτογραφία δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, αφού είναι ολοκάθαρο, πως είναι ίδια με την Gwyneth.

Διάβασε ακόμη: Δες την 14χρονη καλλονή κόρη της Gwyneth Paltrow σε σπάνια πόζα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης