Το συγκινητικό αντίο της Δέσποινας Βανδή: Τα απίστευτα λόγια στο Instagram

Μας συγκίνησε η Δέσποινα με τα όμορφα λόγια της

Το δικό της αντίο είπε η Δέσποινα Βανδή μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.Πρόκειται για το κλείσιμο δύο χρόνων με την παράσταση Mamma Mia, η περιοδεία της οποία ολοκληρώθηκε για την τραγουδίστρια που ερμήνευσε το ρόλο της Dona.

Η Βανδή αποκάλυψε πως την τελευταία στιγμή πριν την πρώτη παράσταση του Mamma Mia στο Ακροπόλ πριν δύο χρόνια, σκέφτηκε να τα παρατήσει όλα, αλλά τελικά πρυτάνευσε η λογική.

Η τραγουδίστρια που βιώνει προσωπικό πένθος μιας και ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης έχασε τον πατέρα του Γιώργο, αφιέρωσε δύο posts στο Instagram και πολλές χιλιάδες λέξεις για να αποχαιρετίσει με συγκίνηση την παράσταση που της άλλαξε τη ζωή και την γέμισε με πρωτόγνωρες εμπειρίες.



«Mamma Mia Τέλος! Κοιτάω πίσω… Δυο χρόνια! Θυμάμαι… Τη χαρά ,την αγωνία, τις μέρες που πήγαινα στις οντισιόν και έβλεπα την Θέμιδα και την Άννα να ξεχωρίζουν ένα ένα τα παιδιά… τη μυρωδιά του θεάτρου, τη γύμνια της σκηνής, την αμηχανία της πρώτης ανάγνωσης… Έχω σχέση τελικά με ό,τι μπορεί να φαντάστηκαν για την Ντόνα;;;» Μετά από 3 1/2 μήνες εντατικών προβών ήρθε η μέρα της πρεμιέρας! Μόλις ξεκίνησε η οβερτουρα κοίταξα την πόρτα και σκέφτηκα «μπορείς ακόμα να φύγεις!» Εννοείται ότι επικράτησε η λογική μου,πήρα μια ανάσα βαθιά έκανα τον σταυρό μου και βγήκα! Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα! Ένα πανέμορφο ταξίδι! Κάθε βράδυ γινόμουν και πιο Ντόνα! Άλλωστε είχα τόσα κοινά μαζί της!

Το Mamma Mia ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες που έζησα! Έμαθα, δέθηκα, γοητεύτηκα από ταλέντα, έκανα φίλους, γνώρισα έναν καινούργιο κόσμο! Έναν κόσμο που προϋποθέτει εκτός από ταλέντο και πολλή δουλειά, ομαδικό πνεύμα, σεβασμό!», έγραψε μεταξύ άλλων.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης